Verandering treedt niet vanzelf op
je moet ervoor bewegen

Het team van Move For Change staat voor jou klaar!

Giovanny Lima

Mijn naam is Eddy Borges en ik ben al ruim 10 jaar actief in de fitnessbranche. In mijn leven staan sport en beweging centraal. Ik geloof dat een gezonde levensstijl waarbij je je fit en energiek voelt, iets is wat voor iedereen is weggelegd. Met de juiste begeleiding en bereidheid om iets ervoor te doen of te laten kan je grote doelen realiseren. Wat ik super leuk en uitdagend vindt aan deze beroep als personal trainer/coach is werken met verschillende mensen met verschillende doelen. Mijn studieachtergrond is sport en bewegingscoördinator, fitness trainer, personal trainer, voedingsconsulent, (sport) masseur.


Wat beweegt mij?

Mijn trainingen zijn afgestemd op de persoon. Personal training betekent in mijn ogen ook dat je elkaar eerst beter leert kennen en dan pas aan de slag gaat. Afvallen, fitter en sterker worden, gezonder leven, beter eten, burn-out klachten, hardloopbegeleiding, obesitas aanpak? Wat je persoonlijke doel ook is, ik begeleid je op een goede en verantwoorde manier. Ik zie mezelf als veel meer dan een coach. Een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en motivatie. Jij doet weliswaar het harde werk, maar ik help je.

Samenwerking met partners

Bij Move For Change kiezen we - waar nodig - voor samenwerking met andere gespecialiseerde partners. Bijvoorbeeld op het gebied van gezonde voeding en dieetadvisering. Of mentale coaching dat gericht om mensen te kunnen helpen met een burn-out of obesitas. Wanneer jouw persoonlijke gezondheidsdoel dat vraagt, gaan we samen met een diëtist of burn-out coach aan de slag om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Klaar voor een nieuwe start?

Wil jij een fittere en gezondere versie van jezelf worden? Vertel me wat jou beweegt en wat je wilt bereiken. Ik hoor graag van je. Let’s make it personal!Onze andere teamleden

Giovanny Lima

Giovanny Lima

Mijn naam is Giovanny Lima. Na jaren als fitnesstrainer te hebben gewerkt in grote sportscholen in Rotterdam en omgeving heb ik de stap gemaakt om als zelfstandig personal trainer aan het werk te gaan. Move For Change was daarbij direct een ideale partner.

Sport is voor mij altijd een grote leidraad geweest en daarnaast vind ik voetbal belangrijk. Tijdens mijn sportopleiding kwam ik in aanraking met fitness en daarna is het mijn doel geworden om de wereld een fittere plek te maken.

Het doet me goed om te zien dat de mensen waarmee ik werk beter en energieker in het leven gaan staan. Mijn studieachtergrond is Sport en bewegingsbegeleider, FitVak Fitnesstrainer en personal trainer en national academy of sports medicine.Kevin Groeneveld

Kevin Groeneveld

Mijn naam is Kevin Groeneveld en ik werk inmiddels 6 jaar in de fitnessbranche waarvan de laatste drie jaar samen met Eddy Borges bij Move for Change.

Het leuke en mooie aan dit beroep vind ik de diversiteit én het uiteindelijke doel om impact op mensen te hebben door positieve energie aan hen door te geven. Daarnaast wil ik mensen bewust maken van het daadwerkelijke effect van bewegen in relatie tot de gezondheid. Het lichaam in beweging krijgen maar óok beweging veroorzaken in het hoofd. Oude en mogelijk verkeerde routines doorbreken en optimale routines of ''habits'' creëren. Ik ben ervan overtuigend dat alles onlosmakend verbonden is met elkaar.

Mijn studieachtergrond is Sport en Bewegingscoördinator op het Albeda College MBO niveau 3 en 4 met specialisaties in Allround fitnessinstructeur, sportmasseur, Buurt Onderwijs en Sport (BOS). Op dit moment volg ik het 4e jaar van mijn HBO studie aan de HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding)....

Arlete Soares

Mijn naam is Arlete Soares en al ruim 2,5 jaar verleen ik mijn diensten als masseuse en ervaringsdeskundige en help ik bij het vinden van balans tussen lichaam en geest. In deze drukke samenleving is het soms lastig om even stil te staan en na te gaan wat we voelen of willen. Massage kan dan heel goed worden ingezet om even helemaal niets te hoeven. Even echt in het hier en nu zijn.

Vaak denkt een cliënt dat hij of zij alleen maar lichamelijke klachten heeft, maar na een behandeling voelt men zich vaak weer lichamelijk én geestelijk herboren en tot rust gekomen. In 2017 raakte ik zelf in een burn out en mijn lichaam en geest waren niet meer in balans. Door middel van massages en persoonlijke begeleiding ben ik weer gaan leren bewegen vanuit gevoel. Daarom vind ik massage een middel dat je kunt inzetten om je lichaam en geest te herstellen. Mijn studieachtergrond is massages zoals; ontspanning, sport, stoel, ayuvedisch, zwangerschap, cupping, holistisch pulsing, chakra en reiki. Daarnaast ben ik getraind in mindfulness en ben ik nu bezig met een NLP opleiding....

Jordi Brouwer

Mijn naam is Jordi Brouwer, student Oefentherapie Mensendieck op de Hogeschool van Amsterdam. Ik werk nu ruim twee jaar in de sportbranche als fitnesstrainer, dit doe ik met heel veel plezier.

Mijn verleden verlegt zich naar Wellness en Lifestyle MBO-4. Hier ben ik breed opgeleid in voeding, zo stonden de kwaliteit van voeding, duurzaamheid en koken centraal. Tijdens deze opleiding zocht ik een andere prikkel in het opleiden op het gebied van bewegen en lesgeven. Hierdoor ben ik de fitnesstrainer opleiding gaan volgen. Alvorens ben ik erachter gekomen dat ik mij verder wilde ontwikkelen. Ik wilde graag meer geven aan mensen die het nodig hebben op het gebied van hun gezondheid. Daardoor ben ik de opleiding Oefentherapie Mensendieck gaan volgen in Amsterdam. Bij Oefentherapie Mensendieck proberen wij overbelasting klachten te verhelpen. Wat ik mooi vind aan deze opleiding is dat je breed wordt opgeleid op het gebied van fysiek, leefstijl en management van overbelastingsklachten. Dit maakt het elke keer weer een puzzel die je probeert zo goed mogelijk in elkaar te zetten.

Ik geloof dat mensen vaak meer kunnen dan ze zelf soms denken. Alleen wil je wel de gewenste richting op gaan. Een richting die bij je past, waar deze soms moet worden ontlokt door te kijken wat je al kan, waar de mogelijkheden liggen.Meer weten?
Je mag ons
alles vragen

Ontvang onze nieuwsbrief!

Sportief in je mailbox

Move For Change

Maassluis


Extra informatie