Verandering treedt niet vanzelf op
je moet ervoor bewegen

Het team van Move For Change staat voor jou klaar!

Mijn naam is Eddy Borges en ik ben al ruim 10 jaar actief in de fitnessbranche. In mijn leven staan sport en beweging centraal. Een gezonde levensstijl waarbij je je fit en energiek voelt, is iets wat voor iedereen is weggelegd. Alleen moet je wel bereid zijn er iets voor te doen of te laten.


Na mijn studie Sport & Beweging aan het Zadkine Alexander heb ik een aantal jaren in loondienst gewerkt als fitnessinstructeur en personal trainer. Mijn passie voor het vak en energie om door te groeien, gaven me na verloop van tijd voldoende vertrouwen om voor mezelf te beginnen.

Ik ben in 2012 met Move For Change gestart en van daaruit help ik mensen met het behalen van hun persoonlijke gezondheidsdoelen. Ik doe dat op verschillende manieren: personal training, groepsfitness, voedingsadvies en sportmassage. Ik ben een PTA gecertificeerde en EREPS geregistreerde personal trainer en bezit certificaten van diverse relevante beroepsopleidingen, waaronder die van orthomoleculaire voedingsconsulent, sportmasseur en hardlooptrainer.

Wat beweegt mij?

Mijn trainingen zijn afgestemd op de persoon. Personal training betekent in mijn ogen ook dat je elkaar eerst beter leert kennen en dan pas aan de slag gaat. Afvallen, fitter en sterker worden, gezonder leven, beter eten, burn-out klachten, hardloopbegeleiding, obesitas aanpak? Wat je persoonlijke doel ook is, ik begeleid je op een goede en verantwoorde manier. Ik zie mezelf als veel meer dan een coach. Een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en motivatie. Jij doet weliswaar het harde werk, maar ik help je.

Samenwerking met partners

Bij Move For Change kiezen we - waar nodig - voor samenwerking met andere gespecialiseerde partners. Bijvoorbeeld op het gebied van gezonde voeding en dieetadvisering. Of voor het gericht kunnen helpen van mensen met een burn-out of obesitas. Wanneer jouw persoonlijke gezondheidsdoel dat vraagt, gaan we samen met een diëtist of burn-out coach aan de slag om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Klaar voor een nieuwe start?

Wil jij een fittere en gezondere versie van jezelf worden? Vertel me wat jou beweegt en wat je wilt bereiken. Ik hoor graag van je. Let’s make it personal!

Met sportieve groet,
Eddy Borges

-->

Meer weten?
Je mag ons
alles vragen

Ontvang onze nieuwsbrief!

Sportief in je mailbox

Move For Change

Maassluis


Extra informatie