Voedingsbegeleiding nodig
in Maassluis en omstreken?

Voedingsadvies

Heb je overgewicht en wil je dit goed en gedegen aanpakken? Zonder kans op terugval, je weet wel het gevreesde jojo-effect! Kom dan eens langs bij Move For Change en praat met ons voor een gezond voedingsadvies. Wij begeleiden cliƫnten met overgewicht om succesvolle resultaten te behalen door middel van natuurlijk voedingsadvies.

Hoe kan Move For Change jou helpen met je voeding en gewicht?

Eddy is geschoold in de voedingsleer en helpt hij jou met verantwoord afvallen. Met gericht advies over een bepaald eetpatroon of door je te wijzen op gezonde(re) alternatieven wordt jouw doel - een gezond gewicht - bereikt. Eddy coacht en motiveert jou om ook meer te gaan bewegen of te gaan sporten.

Voedingsvoorlichting op scholen en bedrijven

Jong geleerd is oud gedaan en dat geldt zeker voor goed eten. Wanneer kinderen op jonge leeftijd gevarieerd en gezond leren eten, dalen de kansen op overgewicht op oudere leeftijd aanzienlijk. Bij bedrijven wordt er tijdens de lunch nog te vaak te vet eten aangeboden. Bij een zittend beroep geeft dit gewichtsproblemen, die niet alleen voor de werknemer, maar ook voor de werkgever nadelig zijn. Move For Change bezoekt scholen, bedrijven en verenigingen wij geven graag advies over voeding en beweging. Vraag naar de mogelijkheden.

Jouw lijf in optima forma

Door verschillende oorzaken zoals ziektes, blessures, langdurig stress en ongezonde levensstijl kan je lichaam uit balans raken en ongemakkelijk aanvoelen. Dit kun je merken aan een verminderde weerstand, vermoeidheid, concentratieproblemen of zelfs aan bepaalde ziektebeelden. Een voedingsdeskundige ondersteunt je bij het weer optimaal functioneren en/of presteren van jouw lijf door middel van:

  • Algemene verbetering van jouw gezondheid.
  • Voedingsbegeleiding bij fysieke training.
  • Gewichtsbeheersing.
  • Stressbestrijding.
  • Afweerversterking (immuunsysteem).

Sporten en gezond eten gaan hand in hand

Wanneer je sport heeft je lichaam de juiste brand- en bouwstoffen nodig:

  • De juiste voedingsstoffen stimuleren vetverbranding, je valt af.
  • Je krijgt meer energie om te kunnen trainen.
  • Het is zeer belangrijk voor een snel herstel na de training.

Ja!
Ik ben enthousiast
en wil meer informatie

Ontvang onze nieuwsbrief!

Sportief in je mailbox

Move For Change

Maassluis


Extra informatie