Succesverhaal
Richard Booster

Van burn-out naar energiek en blij

Richard Booster had een burn-out en ‘zakte - naar eigen zeggen - flink weg’. Deze Maassluisse ondernemer van 54 jaar is nu een enthousiaste sporter bij Move For Change en hij is bovendien 18 kilo lichter.

Richard: “Tijdens mijn burn-out kwam ik in gesprek met Eddy Borges van Move For Change en hij vertelde me dat hij me mee kon nemen in een traject en zo kon helpen met de verschijnselen van mijn burn-out. Inmiddels ben ik weer een blij en gelukkig mens. Bij Move For Change spreekt het sociale aspect me enorm aan. Ze willen graag voor jou bezig zijn en hebben interesse in mijn problemen. Dat geeft een prettig gevoel.”

Moeilijk begin, maar persoonlijke aandacht gaf doorslag

In het begin was het sporten nog best lastig, want Richard zag anderen lekker bezig zijn en wilde dat uiteraard ook. Met de rust en aandacht van Eddy Borges lukte dat uiteindelijk ook en werd Richard verder op weg geholpen. “Ik ben erg blij met de ondersteuning en persoonlijke aandacht van Eddy en Move For Change.”

Het enthousiasme van Richard wordt nog verder aangewakkerd door zijn toenemende mate van lenigheid en hogere energieniveau. Richard ging van 106 naar 88 kilo en weet: “Mijn lenigheid en energieniveau zijn, dankzij de medewerking van Eddy, weer als 25 jaar geleden en dat maakt me blij en groos op mezelf.’

Enorme verandering in zes maanden

Zijn levensstijl is compleet veranderd. Gezondere voeding, meer energie en blijdschap hebben hem van een futloze en vermoeide burn-out patiënt naar een man met hernieuwd plezier in het leven. “In een half jaar tijd heb ik een enorme transformatie ondergaan en inmiddels ben ik me ook aan het voorbereiden op andere sportevenementen. Jaren niet gesport en nu kom ik graag mijn afspraken bij Move For Change na. Met plezier en ik vind het belangrijk om te doen.”

Richard is in korte tijd uitgegroeid tot een echte ambassadeur van Move For Change.

Ja!
Ik wil ook veranderen
en start vandaag nog

Ontvang onze nieuwsbrief!

Sportief in je mailbox

Move For Change

Maassluis


Extra informatie