Obesitas
infosessie

Obesitas infosessie

18 mei, 2019 14:00 - 16:00

Obesitas. We weten inmiddels al lang dat dit niet gezond is voor ons lijf. Dat lezen we in de media, horen we van de huisarts en familie en vrienden. Hoe we eraan komen is bekend, maar hoe komen we er vanaf? En het moeilijkste deel; hoe houden we het vol?

Obesitas succesvol aanpakken, is meer dan gezond eten en bewegen

Ben jij er aan toe om de kwaliteit van je leven blijvend te verbeteren? Wil je je gezondheid terug en lichamelijk en geestelijk weer beter in je vel zitten? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Obesitas pakken wij op meerdere fronten aan, fysiek én mentaal. Onze geïntegreerde methode is succesvol en dus zijn we ervan overtuigd dat we ook jou kunnen helpen.

Jouw afscheid van obesitas start hier als jij dat wilt

Op zaterdag 18 mei a.s. organiseren wij van 14.00-16.00 uur een gratis en vrijblijvende obesitas informatiesessie bij Move For Change aan het Mackayplein 7a. In twee uur tijd vertellen we je hoe onze totaalaanpak van obesitas werkt, delen onze klanten hun succesverhalen en kun je op de minibeurs allerlei experts bevragen en aanvullende informatie krijgen.

Programma:

  • 14.00 uur - Inloop
  • 14.15 uur - Presentatie Move For Change/Qi Coaching
  • 14.45 uur - Succesverhaal “Hoe het mij is gelukt om 50 kilo af te vallen”, door Everien Noordam
  • 15.00 uur - Minibeurs
  • 16.00 uur - Einde

Heb je zelf al een of meerdere pogingen gedaan om af te vallen? Geprobeerd meer te bewegen? En vraag je je af waarom blijvend resultaat uitblijft. Kom naar onze obesitas informatiesessie en ga jouw obesitas te lijf met onze aanpak.

Helaas!
Aanmelden
niet meer mogelijk

Ontvang onze nieuwsbrief!

Sportief in je mailbox

Move For Change

Maassluis


Extra informatie