Wil jij een gezondere leefstijl?

Doorbreek patronen voor blijvend resultaat


Om een gezonde levensstijl aan te nemen en blijvend je gewicht te verminderen, moet je een aantal patronen doorbreken. Er bestaat geen pil, poeder, dieet, drankje of wat dan ook, waardoor je snel en moeiteloos, duurzame resultaten op het gebied van gewichtsreductie, gezondheid en fitheid behaalt. Er bestaat geen gemakkelijke weg. Het bereiken van blijvende resultaten op het gebied van je gezondheid, je gewicht en je fitheid kost tijd, discipline en doorzettingsvermogen.

Voordelen gezonde levensstijl

Er zijn veel redenen om een gezonde levensstijl na te streven. Door gezonde voeding en voldoende beweging voorkom je vele fysieke ongemakken zoals overgewicht, bepaalde typen kanker, osteoporose (botontkalking), aderverkalking, hart- en vaatziekten en hoge bloeddruk. Ook verminder je de kans op diabetes type 2 en zelfs de kans op depressies. Maar hoe bereik je dit? Met andere woorden, hoe pak je het aan?

Een gezonde levensstijl bestaat uit 3 pijlers:

  • Voldoende beweging
  • Gezonde voeding
  • Mentaal welbevinden

  Elke dag een stap

  Je kunt elke dag aan een gezonde levensstijl werken. Je hoeft er geen uren mee bezig te zijn, het is meer een kwestie van een aantal veranderingen in je voedings- en bewegingspatroon. Als je dat doet, zul je spoedig een aantal fysieke veranderingen bemerken. Je wordt slanker, fitter en je raakt je overgewicht kwijt. Ook verbetert je algehele conditie. Je lichaam kan simpelweg meer aan.

  Wat je in eerste instantie minder bemerkt, is de mentale verandering. Maar in je hersenen spelen zich allerlei processen af. Dat komt onder andere doordat je hersenen nieuwe neurologische patronen aanmaken. Je bent immers anders gaan denken en handelen.

JA!
Een gezondere leefstijl
is mijn doel!

Ontvang onze nieuwsbrief!

Sportief in je mailbox

Move For Change

Maassluis


Extra informatie