Wil jij bewust
met voeding omgaan?

Eetpatroon en levensstijl aanpassen


Bij Move For Change leer jij de juiste keuzes te maken in je voedingssamenstelling. We beginnen allereerst met een voedingsanalyse. Want of je nu bewuster wilt eten omdat je wilt afvallen, meer energie wilt of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten, je huidige eetpatroon en levensstijl zijn het vertrekpunt. De succesfactor zit hem wat ons betreft niet in het zo snel mogelijk resultaat behalen. Het gaat erom dat je een voedingsgewoonte vindt die bij jou past, waardoor je niet alleen op een verantwoorde manier afvalt, maar het nadien ook kunt blijven volhouden. Wanneer dit namelijk niet lukt, is de kans op een terugval naar je oude gewicht groot.

Voedingsadvies op maat

Wij stellen voor jou een voedingsadvies op maat samen en houden daarbij rekening met wat je lekker en niet lekker vindt. Zo behaal je je resultaat, maar kan je blijven genieten van eten en drinken. Onze manier van begeleiden en coachen heeft al vele klanten geholpen bij het behalen en behouden van hun doelstelling(en). Daarnaast kan Move For Change je ook op andere gebieden dan voeding begeleiden. Denk aan personal training of groepsfitness. Door meer of anders te bewegen geef je jezelf een extra ondersteuning bij het bewuster eten en leven.

Voedingsadvies van Move For Change

Fitness expert Eddy Borges is ook een afgestudeerde gewichtsconsulent. Je bent dus verzekerd van up-to-date kennis over voedings- en gewichtsbeheersing. Eddy is opgeleid om je te kunnen begeleiden bij gewichtsproblemen. Hij coacht je, motiveert je, en geeft je voorlichting over voeding en beweging. In een gratis intakegesprek geeft hij aan wat hij als gewichtsconsulent voor jou kan betekenen. Met behulp van een voedingsscan en -analyse krijg jij snel inzicht in wat je nodig hebt om je doel te bereiken.

JA!
Bewust met voeding omgaan
is mijn doel

Ontvang onze nieuwsbrief!

Sportief in je mailbox

Move For Change

Maassluis


Extra informatie