Wil jij fitter of sterker worden?

Fitte mensen zijn energieker en vitaler


Een gezonde geest in een gezond lichaam. Een cliché wellicht, maar het is nog steeds waar. Door het sporten dalen bijvoorbeeld je stressniveaus, waardoor je ook buiten het sporten beter presteert: je slaapt beter, je hebt meer energie en je vetgehalte gaat omlaag. Kortom, je voelt je beter en gezonder.

Bestaat jouw ochtend uit drie keer snoozen voor je uit bed komt en heb je vervolgens twee koppen koffie nodig om wakker te worden? Wil je dit voorkomen? Wordt dan lichamelijk fitter! Fitte mensen zijn energieker en vitaler en hebben een sterker immuunsysteem. En dat voorkomt dat je snel ziek wordt.

Personal training

Bij Move For Change kun je met je eigen personal trainer werken aan je fitheid en aan je kracht. Hij maakt voor jou een passend workout programma, gebaseerd op je leeftijd, je doel(en) en je fysieke staat. Deze aanpak is breed en bestaat uit oefeningen en voeding. Daarnaast zorgt jouw eigen personal trainer voor mentale ondersteuning bij tegenslagen en leert je over je grenzen heen te gaan. Trainen met een persoonlijke begeleider is veilig en je kans op blessures en klachten is zeer laag.

Je kunt jouw personal trainingen geheel aanpassen aan je agenda, je sport dus wanneer het jou het beste uitkomt. Onze trainers motiveren je zodanig dat je geen enkele training mist!

Groepsfitness

Past 1-op-1 trainen niet bij jou? Geen probleem! Bij Move For Change kun je ook kiezen voor groepsfitness. In een kleine groep van maximaal 8 personen (smallgrouptraining) kun je meerdere momenten van de week trainen onder begeleiding van een fitness expert van Move For Change.

Onze groepslessen zijn telkens anders, dan weer ligt de focus op mobiliteit, core en kracht, dan weer op mobiliteit, core en conditie. Samen met anderen werken aan je fitheid is leuk en motiveert je ook om terug te komen. Probeer eens geheel vrijblijvend een proefles!

JA!
Fitter en sterker worden
is mijn doel!

Ontvang onze nieuwsbrief!

Sportief in je mailbox

Move For Change

Maassluis


Extra informatie